Bitcoin Pizza Günü 2021 Özel Bonus Fırsatı

22 Mayıs 2021’de Bitcoin Pizza Gününü kutlayacağız. Kripto para kullanılarak ilk halka açık işlem 11 yıl önce bu tarihte gerçekleşti. Bizler de bunu harika bir ticaret promosyonuyla kutluyoruz.

Laszlo Hanyecz iki adet Papa John’s pizzası için 10,000 bitcoin ödemeyi kabul etti. Teklifi ilk olarak bitcointalk forumlarında yaptı. Bu teklif, ABD’nin Florida eyaletindeki bir kullanıcı tarafından kabul edildi ve bitcoin karşılığında pizzaları gönderdi. 

O zamanlar 10 bin BTC yaklaşık 30 dolar değerindeydi, bu yüzden bunlar oldukça pahalı pizzalardı, ancak kripto para birimiyle ödeme yapmak paha biçilemezdi. Tabi o zamanlarda, isteyen istediği kadar bitcoin alabiliyordu. 

SimpleFX, 2021’de Bitcoin Pizza Günü’nü harika bir özel teklifle kutlayacak. 16 Mayıs – 22 Mayıs 2021 tarihleri arasında, hesabınıza büyük bir geri ödeme bonusu almak için hafta boyunca işlem yapın!

Daha fazla bilgi çok yakında. Bitcoin Pizza 2021 bonusumuzu kaçırmayın!

[button link=”https://app.simplefx.com/login” size=”medium” target=”new” text_color=”#eeeeee” color=”#3cc195″]SimpleFX’e git[/button]

Exit mobile version